Noua perla braziliana pe care se bat echipele din Liga I! Steaua, Dinamo si Astra LICITEAZA pentru mijlocasul de 26 de ani

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 09:46
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 09:47

Henrique Boldrin are 6 goluri marcate in aceasta editie de campionat.

Henrique Boldrin a intrat in atentia cluburilor importante din Liga I dupa ce a reusit o dubla cu care a fost aproape sa o bata pe Steaua la ea acasa.

Mijlocasul Concordiei a inscris de la 11 metri si apoi din lovitura libera de la 20 de metri, aducand un punct foarte important Concordiei in lupta pentru evitarea retrogradarii, in care inca mai sunt implicate 4 echipe cu doua etape inainte de finalul stagiunii.

Boldrin este dorit de nu mai putin de trei echipe puternice din Liga I dupa evolutiile din acest retur. Dupa ce Astra si Steaua s-au inscris in cursa pentru brazilian, Dinamo a intrat si ea pe "fir" pentru o mutare din vara, echipa din Stefan cel Mare urmand a-si remania serios lotul in vederea obtinerii unui loc pe podium in campionatul viitor.

Un alt jucator aflat pe lista lui Dinamo este Welington, fostul atacant al Concordiei. Acesta a fost pus pe liber de conducere cu cateva etape inainte de final si poate evolua sezonul viitor alaturi de Boldrin la Chiajna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!