NICULESCU, UMILIT DE DINAMO | Dezvaluiri INCREDIBILE ale lui Niculescu: "Am aflat de pe net ca nu mai sunt la Dinamo, am crezut ca e o gluma! N-am putut sa cred"
Sambata 13 Octombrie 2018, 18:44

NICULESCU, UMILIT DE DINAMO | Dezvaluiri INCREDIBILE ale lui Niculescu: "Am aflat de pe net ca nu mai sunt la Dinamo, am crezut ca e o gluma! N-am putut sa cred"

Niculescu n-a primit niciun semnal din partea lui Dinamo ca urmeaza sa fie schimbat!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Niculescu a aflat de pe net ca Negoita s-a inteles cu Rednic. A crezut ca e o gluma!

"Poate m-am grabit putin, am venit in momentul nepotrivit la Dinamo. N-am stiut nimic, am aflat de pe site-urile de sport, azi-noapte. Cand am citit, credeam ca e o gluma, nu-mi venea sa cred. Nu ma asteptam la asa ceva... chiar nu-mi trecea prin cap. Am stiut ce risc imi asum. Poate pana la iarna nu reuseam sa duc echipa in play-off, poate nu erau rezultate si atunci se lua o decizie, nu stiu.

Dar in niciun caz nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva in acest moment. Am apreciat ca presedintele a avut taria de a se vedea cu mine. Exact ce scrie in comunicat mi-a zis si mie in fata. Nu vreau sa fiu radical, nu se stie in viata ce se poate intampla. Rednic n-are nicio legatura cu asta, el stie ce respect am pentru el, ii doresc mult succes. O sa-l sun maine sau poimaine sa-i urez succes", a spus Niculescu la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen