"Nici sa-l impuscam nu putem!" Erorile care au transformat lupta la titlu in Romania! Acuzatiile lansate dupa 7 etape

Astra face scandal, dupa ce Steaua s-a desprins la varful clasamentului. Castigatoarea Cupei spune ca CFR Cluj si Steaua sunt echipele care au profitat cel mai mult de pe urma arbitrajelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 10:50
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 10:57
"Nici sa il impuscam nu avem cum"

Dinu Gheorghe e suparat ca arbitrii din Romania sunt delegati de la Cluj:

"Ne-am linistit dupa meci, nu era mare lucru. Am facut un joc slab, am gresit impardonabil la toate golurile. La 3 din 4 au fost niste greseli... nici daca ii puneam sa le faca nu le faceau. CFR a jucat mai bine, dar am ramas si cu doua eliminari. Asta este, trebuie sa continuam."

"Au fost doua erori care... de maniera asta... stiti si voi cum e cu maniera, fiecare o vede in felul lui. La golul 2 Deac a primit mingea in offside, iar eliminarea lui Ben Youssef nu a fost cazul, pentru ca nu era ultimul aparator. Dar ce sa facem, nici sa-l impuscam pe Istvan Kovacs nu avem cum."

"Anul trecut, cei de la Steaua si-au ascuns neputinta in spatele lui Kovacs, eu nu imi ascund neputinta in spatele lui. Nu am comentat mai mult. Nu am spus ca CFR a facut ceva... Eu am spus ca Steaua si CFR sunt principalele candidate la titlu pentru ca nu sunt dezavantajate de arbitri. Nu am spus ceva legat de coruptie."

"Ei sunt arbitrati foarte corect, noi si Petrolul avem mici dezavantaje. Am aflat ca un membru al Comisiei Centrale face delegari de la Cluj. Mi se pare ciudat ca cineva care nu e in permanenta la comisie... Nu ma refer ca orasul e de vina, dar unde e biroul de activitate. Sa se mute biroul Comisiei la Cluj, nu e nicio problema."

"Arbitrajul - aceeasi marie, cu alta palarie. O sa vedem in anii urmatori efectele faptului ca seful CCA sta in alta tara si nu stie ce se intampla in ligile din Romania.", a declarat Dinu Gheorghe la Sport.ro

"O sa ne fie greu cu Dinamo Zagreb"

Seful Astrei a comentat si sasele cu Dinamo Zagreb, joi, 20:00, la ProTV:

"Chestia asta ne-a intarit inaintea meciului de la Zagreb. Pe langa erorile facute, noi suntem principalii vinovati. Dinamo Zagreb ti se pare ca are puncte vulnerabile, dar e o echipa buna. O sa fie greu de tot, ca au si experienta multa in Cupele Europene. Sper sa jucam mai bine decat am facut-o la Cluj. O sa fie foarte greu la titlu, pentru ca jucam pe patru fronturi"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!