"Nici in cele mai optimiste ganduri nu credeam ca noul proiect Rapid va fi primit asa bine!" Anuntul lui Pancu: "Giulestiul isi va trai ultima emotie la un meci cu Steaua"

"Mizez pe Cosmin Contra ca varianta pentru echipa nationala", spune Pancu.

Proiectul Academia Rapid a debutat saptamana trecuta in fotbal cu o asistenta impresionanta pentru un meci de Liga a 4-a.

7000 de suporteri au fost in tribunele stadionului Giulesti, lucru ce l-a surprins chiar si pe Daniel Pancu.

"Nici in cele mai optimiste ganduri nu ma duceam spre 7000. Ma gandeam ca vor  fi undeva la 2000-2500 de spectatori."

"Eram mai reticent, pentru ca pana la urma noi jucam cu o marca inregistrata, dar nu da nimeni nicio garantie ca aceasta licitatie va fi castigata de primaria sectorului 1."

"Va fi foarte interesant duelul cu Steaua. In playoff se califica primele 4 echipe si indiferent de punctele obtinute pana atunci, locul 1 va porni cu trei puncte, locul 2 cu doua puncte, locul 3 cu un punct si locul 4 cu zero puncte. Deci e clar ca totul se va juca atunci."

"Inainte de a se demola batranul Giulesti, vom avea ocazia sa jucam un meci cu Steaua aici. Stadionul asta merita o ultima emotie inainte de a fi daramat."

"Ideea unui derby pe National Arena este totusi departe. Si e mult prea devreme, nu suntem inca siguri de afluenta de public. Ca sa joci pe National Arena, cred ca trebuie sa ai 30 de mii de spectatori in tribune, si nu cred ca ne putem gandi in momentul asta la o astfel de asistenta.", a spus Daniel Pancu la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies