NEW STEAUA | Reghecampf poate alinia o echipa formata 100% din jucatori transferati in aceasta vara. Cum ar arata primul "11"

NEW STEAUA | Reghecampf poate alinia o echipa formata 100% din jucatori transferati in aceasta vara. Cum ar arata primul "11"

Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

Niciodata in istorie Steaua nu a schimbat atat de mult echipa. Reghecampf trebuie sa asambleze un mecanism bine pus la punct intr-un timp foarte scurt pentru maine este debutul in grupele Europa League. Osmanlispor - Steaua va fi maine seara de 10 la PROTV.

Practic, Reghe ar putea trimite in teren un prim 11 nou! 4 milioane a platit Steaua pentru aceasta noua echipa!

Stancioiu - Aganovic, Moke, Mitrea, D. Popescu - Boldrin, Achim - Jakolis, Tanase, De Amorim - Golubovic.

Aceasta echipa ar putea avea si rezerve: Ovidiu Popescu adus de la Timisoara si Man de la UTA. Steaua a transferat cei mai multi jucatori din grupa de Europa League. Villarreal a adus 9 jucatori, iar Osmanlispor si Zurich cate 8.

Pana la meciurile Stelei si Astrei din Europa League, avem o noua seara de Champions League. Cu 10 minute inainte de miezul noptii avem rezumatul zilei la Sport.ro. Debuteaza in aceasta editie a Ligii Real, Manchester City, Juventus sau Dortmund. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies