Nesu implineste AZI 31 de ani! Gest IMPRESIONANT pentru un club din Romania! Transmite-i un mesaj:

Nesu implineste AZI 31 de ani! Gest IMPRESIONANT pentru un club din Romania! Transmite-i un mesaj:

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr - Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Mihai Nesu implineste azi 31 de ani. La doi ani si noua luni de la groaznicul accident care l-a trimis in scaun cu rotile, fostul jucator al Stelei tot de fotbal se ocupa.

Are o fundatie care ii ajuta pe copii, dar de curand sponsorizeaza si un club de copii si juniori din Bihor. In decembrie, Fundatia lui Nesu a inceput colaborarea cu clubul Phoenix din localitatea Diosig, care are doua grupe de copii si juniori. Nesu i-a vizitat pe copii inainte de sarbatori.  


Nu rata stirile ProTV de la ora 19.00! Afla cum e viata lui Nesu la aproape 3 ani de la accidentul care l-a lasat paralizat!

"Eu nu-l cunosteam pe Mihai Nesu, dar un prieten comun i-a spus despre echipa Phoenix, iar el a fost interesat sa ajute. In decembrie a venit la Diosig, i-a urmarit pe copii, le-a vorbit si a facut poze cu ei. A intrebat ce avem nevoie si asa a ajuns fundatia sa ne ajute cu sorturi, tricouri si ghete. Ne-a spus ca va veni din nou in vara si e foarte interesat sa ne sustina in continuare", a declarat profesorul Cristian Lobont in  Libertatea.

Citeste si:mihai nesu
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies