Ianis Hagi transfer ianis hagi transfer ianis hagi viitorul Superliga

A crescut Fiorentina pretul? ULTIMELE DETALII legate de transferul lui Ianis Hagi: comunicatul oficial al campioanei Romaniei

Negocierile dintre Viitorul si Fiorentina in privinta transferului lui Ianis Hagi sunt extrem de intense.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Ianuarie 2018, 13:27
Data actualizarii: Joi 11 Ianuarie 2018, 13:34

Viitorul vrea sa-l transfere definitiv pe Ianis Hagi si le ofera italenilor suma pe care au platit-o in 2016: 2 milioane de euro.

De cealalta parte, Fiorentina sustine ca jucatorul a beneficiat de pregatirea oferita de clubul in Serie A, pregatire care l-a ajutat sa se dezvolte, si cer si un procent dintr-un viitor transfer al lui Ianis pe langa cele doua milioane de euro.

Viitorul a postat pe 9 ianuarie un comunicat prin care anunta ca este de acord atat cu suma de transfer, cat si cu procentul dintr-un eventual transfer solicitat de Fiorentina. Totusi, acum Viitorul revine cu un comunicat prin care anunta ca inca se lucreaza la transferul lui Hagi jr. ceea ce inseamna ca este posibil ca Fiorentina sa fi crescut pretentiile.

"Gratie colaborarii foarte bune cu clubul Viola cautam sa ajungem la o intelegere in interesul tuturor pentru transferul cu titlu definitiv al jucatorului Ianis Hagi", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!