Liga 1

"Ne putem trezi cu o oferta foarte interesanta in vara!" | Clubul care il vrea pe Ianis Hagi din vara

Ianis Hagi ar putea pleca de la Viitorul in perioada de transferuri din vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Martie 2018, 11:58
Data actualizarii: Marti 06 Martie 2018, 21:08

Cristian Bivolaru, manager general la Viitorul, spune ca se asteapta la o oferta interesanta la finalul sezonului pentru fiul lui Gica Hagi.

"Nu cred ca e un plan asa de clar pentru viitorul lui Ianis. Eu cred ca ne putem trezi cu o oferta foarte interesanta pentru el in vara asta, mai ales dupa ce am vazut cu ochii mei, in aceasta iarna, cand le-am facut o vizita celor de la Grasshopper Zurich la hotelul in care erau cazati in Turcia. Ne-am intalnit cu cei din conducerea clubului. Intr-adevar ei au facut in luna decembrie o oferta Fiorentinei pentru serviciile lui Ianis Hagi. Era vorba despre un imprumut cu posibilitatea cumpararii definitive. Fiorentina a refuzat si asa s-a ajuns la rascumpărarea lui. Fiorentina nu a acceptat nicio forma de imprumut", a declarat Cristian Bivolaru la DigiSport.

Clubul care se intereseaza de Ianis Hagi este Grasshopper Zurich. Elvetienii l-au dorit si in iarna pe Ianis, insa Fiorentina nu a acceptat propunerea de imprumut cu posibilitatea de cumparare definitiva.

Ianis Hagi a revenit la Viitorul in iarna dupa ce a jucat in doar doua meciuri de Serie A pentru Fiorentina. Viitorul a platit 2 milioane de euro pentru a-l rascumpara pe tanarul mijlocas, aceeasi suma pe care o platisera italenii in 2016. In plus, Fiorentina va mai incasa 20% dintr-un viitor transfer al lui Ianis Hagi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies