National Arena ramane inchisa! Ce probleme are Primaria cu cel mai modern stadion din tara

National Arena ramane inchisa! Ce probleme are Primaria cu cel mai modern stadion din tara

La mai bine de doua luni de la tragedia din Colectiv, National Arena ramane inchisa din cauza lipsei avizului de functionare de la ISU. 

Pompierii n-au eliberat nici acum aviz de functionare pentru National Arena din cauza acoperisului. Primaria trebuie sa demonstreze ca prelata acoperisului este ignifuga, altfel portile stadionului vor ramane inchise. Angajatii Primariei sustin ca acoperisul este acreditat, insa nu de legislatia romaneasca ci de cea germana. ISU a cerut noi teste, astfel ca National Arena ramane inchisa.

"Au mai trebuit, au fost necesare modificari in acel proiect. Speram ca toata documentatia depusa la ISU va raspunde solicitarilor cerute de dansii.", a declarat pentru Digi 24 Alexandru Ichim, purtatorul de cuvandt al Primariei Capitalei.

National Arena a costat Primaria 234 de milioane de euro. Pana acum, stadionul a avut incasari de 13 milioane de euro, in timp ce cheltuielile cu intretinerea au ajuns la 26 de milioane de euro. Arena a fost inchisa in luna noiembrie, dupa tragedia din Colectiv. 

Citeste si:National Arena
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies