laszlo dioszegi ferencvaros sepsi Superliga

VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi dezvăluie: ultrași din Ungaria în galeria lui Sepsi! ”Erau îmbrăcați în negru. Pe spate scria Ferencvaros”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre un episod petrecut la finala Cupei României din sezonul precedent, cu FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 15:35
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 15:39

La intonarea imnului României, câțiva suporteri din sectorul rezervat fanilor lui Sepsi s-au întors cu spatele. 

Dioszegi spune că era vorba despre câțiva ultrași care au venit special din Ungaria pentru a susține echipa din Sfântu Gheorghe. Omul de afaceri se dezice de prezența ultrașilor maghiari.

Laszlo Dioszegi, despre ultrașii din Ungaria în galeria lui Sepsi

„Este cea mai mare rușine a mea, dar am explicat și atunci și se poate vedea. Au fost zece inși îmbrăcați în negru, pe spate scria Ferencvaros. Mie nu-mi trebuie să vină nicio galerie care să ne ajute din Ungaria. 

Eu am fost cel care m-am delimitat în minutul zero, când am văzut chestia asta”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Runda a 23-a din Superligă nu a fost lipsită de evenimente. Partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprită, în minutul 24, din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltene. 

 

Laszlo Dioszegi a mărturisit că Sepsi OSK nu are probleme doar cu galeria lui FCU Craiova. Finanțatorul echipei din Sfântu Gheoghe a mărturisit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că inclusiv fanii Petrolului și ai Universității Cluj apelează la scandări rasiste. 

„Cu galeria lui U Cluj, galeria Petrolului și galeria lui FCU Craiova”, a declarat Laszlo Dioszegi la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!