Marti 15 Martie 2016, 11:21

"Mutu la Euro? Ce sa faca acolo? Poate doar sa il schimbe pe Iordanescu!" Grigoras, despre cat de complicat e vestiarul la ASA: "Jucatorul ar trebui sa-si vada de treaba lui"

Manchester United - Liverpool se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Dat afara de la ASA Targu Mures dupa venirea lui Mutu, Petre Grigoras vorbeste despre anomaliile vestiarului la vicecampioana Romaniei.

"Jucatorul trebuie sa isi respecte meseria de jucator si atata timp cat vrea sa mai joace trebuie sa se gandeasca doar la lucrul asta, lansand conducatorul sa isi vada de treaba lui, pentru a sustine activitatea, sa faca rost de bani, iar antrenorul sa antreneze."

"Atata timp cat nu exista lucrurile astea separate si se amesteca unii cu partea cealalta, normal ca nu se pot face lucruri. In rest, nu vreau sa comentez mai mult, nu mai are rost acum, cand totul s-a terminat. O sa fiu mult mai atent atunci cand imi voi negocia urmatoarele contracte."

Grigoras nu crede ca Mutu poate prinde lotul echipei nationale la Euro.

"Cand a venit la Targu Mures, nu s-a pus problema ca Mutu sa fie si secund. El a venit ca sa joace bine si sa ajunga la Euro, dar lucurile s-au mai schimbat intre timp."

"Se pare ca Mutu nu mai vrea sa joace. Ce sa caute la Euro? Poate doar sa il schimbe pe Iordanescu", a mai spus Grigoras la Ora exacta in sport.2 comentarii
  • 17 2016
    Jijica Mutu! E subiect inca ?? Vai de noi si de listele lui Iordanescu! Ori Iordanescu face lista cui da acatiste! Pe Mutu poate linistit sa-l treaca pe acatistul cu morti!...
  • 15 2016
    gioni+braileanu oricum ,ceea ce a jucat mutu in ultimul meci(cu dinamo)a fost de-a dreptul ceva genial:si-a dat seama ca e in plus ca jucator si a lasat pe altii sa joace!sper sa continue in acelasi fel!!...
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT