Superliga

Mutu, "cainii" te SALUTA! "In iarna voi negocia transferul meu la Dinamo!" REACTIA lui Reghecampf cand a aflat de transfer

►LK Giurgiu "Te trec apele!", sambata 21:30 si CHICA-GO, GHITA! sambata 1:30 AM in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 09:55
Data actualizarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 09:57

Desi se zvonea ca ar castiga in jur de 1 milion de euro pe sezon, Mutu face doar o treime la Ajaccio.

Acesta a recunoscut ca vrea sa joace la Dinamo, cel mai probabil din iarna: “Vreau sa ma intorc in Romania si sa incep un proiect la Dinamo. Vreau sa vin sa mai joc un an si jumatate. I-am promis lui Borcea ca  vin la Dinamo, daca se intoarce si el. In decembrie voi discuta foarte serios o revenire in Stefan cel Mare. Din ce stiu, media salariala la Dinamo e de cinci, sase mii de euro pe luna. Eu banii astia ii cistig la Ajaccio intr-o saptamina. Dar eu nu vin pentru bani la Dinamo! Vin sa ne batem la titlu pentru ca locul lui Dinamo nu este la mijlocul clasamentului. O sa vin sa detronam Steaua, acesta este obiectivul nostru”, a spus Mutu la EtnoTV.

“M-as bucura foarte mult ca Mutu sa vina la Dinamo, ar creste foarte mult valoarea echipei. Dar, haideti sa lasam timpul sa treaca, sa-i lasam pe ei sa se inteleaga. in razboiul Dinamo-Steaua, Mutu nu se poate implica prea mult. Nu joaca el singur”, a spus Reghecampf la EtnoTV.

Modifică setările cookies