Mutu a inceput scoala de antrenori: "Nu vreau sa fiu bun, ci FOARTE bun" A fost scos la tabla inca din prima zi

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Februarie 2016, 16:01

	Mutu a inceput scoala de antrenori: "Nu vreau sa fiu bun, ci FOARTE bun" A fost scos la tabla inca din prima zi

Adrian Mutu a inceput scoala de antrenori si chiar a si predat la prima zi de scoala! 

Mutu vrea sa devina antrenor si spune ca e dispus sa o ia de jos, de la copii, ca sa ajunga un mare tehnician. Cesare Prandelli e idolul sau, chiar daca in cariera, Mutu a lucrat cu nume mari ca Ranieri, Capello, Lippi sau Mourinho.

Mutu a fost scos la tabla inca din prima zi si a fost nevoit sa le explice colegilor sai cum se face o demarcare in atac. 

"A fost bine, am avut la inceput putine emotii, dar pe urma totul a decurs bine. Ma bucur ca am avut aceasta sansa de a fi aici, intre colegii mei. A fost ceva foarte interesant. O experienta noua, care mi-a placut foarte mult.

Imi doresc sa antrenez la nivel de seniori, dar nu m-ar deranja sa lucrez cu copiii. Pentru un antrenor, trebuie sa incepi sa lucrezi de la copii. Cred ca, pedagogic, psihologic, sunt lucruri interesante.

Eu nu vreau sa devin bun, ci foarte bun in asta. De-aia si vin la scoala si vreau sa invat. Sunt umil, accept orice sfat si sper sa-mi prinda bine”, a spus ”Briliantul” la Digi.

"Am invatat mult atat pe teren, cat si in afara lui. Cred ca Prandelli e un maestru, nu numai pentru mine, ci pentru toti jucatorii pe care i-a antrenat.

Ranieri, Capello, Lippi, Mourinho, antrenori mari cu care am lucrat, au metode diferite fata de Prandelli. Ei practic au lucrat cu echipe mari, nu explica, nu intra in detalii asa cum o facea Prandelli. Asta nu inseamna ca sunt mai putin buni, dar sunt invatati sa lucreze cu campioni, care e un lucru mai diferit. Prandelli a invatat sa lucreze cu jucatori normali, nu doar cu campioni.

Echipa pe care mi-as dori s-o antrenez? Fiorentina, bineinteles! si echipa nationala, nici nu mai intra in discutie”, a mai spus Mutu.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies