Mutare de toti banii pentru Pandurii! Fostul golgheter al Ligii I vine imprumut pana in vara: "E excelent, noi ii platim doar 25% din salariu"

Liviu Antal a semnat in aceasta dimineata cu Pandurii Targu Jiu.

Pandurii a oficializat imprumutul lui Liviu Antal, golgheterul Ligii I in sezonul 2013/14, si va suporta doar 25% din salariul mijlocasului de 26 de ani.

Antal a fost imprumutat de la Hapoel Tel Aviv pana la finalul sezonului, cu optiune de prelungire a imprumutului pe inca un an.

"Putem anunta oficial ca am semnat cu Antal in aceasta dimineata. Suntem foarte bucurosi ca a considerat ca face un pas inainte odata cu acest transfer."

"Este fostul gogheter al Ligii I, fost campion cu Otelul. Il cunosc foarte bine, Edi la fel, il cunoaste bine ca l-a avut la Vaslui. Am reusit sa il imprumutam gratis pana in vara cu optiune de a prelungi pe un an acest imprumut."

"Ne-am imbunatatit compartimentul ofensiv si ne-am mai linistit putin, postul lui Hora si a celorlalti jucatori din atac este dublat acolo."

"Este un transfer foarte bun si din punct de vedere financiar. Noi platim doar 25% din salariul lui Antal, restul vor plati israelienii.", a spus Narcis Raducan la Ora Exacta in Sport.

Antal a jucat ultima data in Liga I la FC Vaslui si a iesit golgheterul sezonului 2013/14, cu 16 goluri marcate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies