Muresan:"Ce s-a intamplat este oribil, daca ar depinde de mine as da continuarea partidei din minutul 73, dar fara spectatori!"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 16:28
"SUNT MULTE SPECULATII LA MODUL CUM AU IESIT JUCATORII STELEI"

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca este dezamagit de decizia luata de centralul Alexandru Deaconu."Ceea ce s-a intamplat e regretabil, e trist, chiar oribil. Din pacate, e o tendinta in fotbalul romanesc prin care o anumita parte din asa-zisii spectatori vin la stadion cu alte ganduri decat cele de a urmari un spectacol fotbalistic si pentru a-si sustine echipa proprie. Vin ca sa creeze turbulente si sa distorsioneze chiar si rezultelele unor partide care s-au jucat corect in teren si incorect in tribune"

"In acelasi timp, sunt convins ca Rapid a facut tot ceea ce i-a stat in putinta din punct de vedere organizatoric pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Sunt foarte multe discutii pe acest subiect, sunt foarte multe speculatii la modul cum au iesit jucatorii Stelei, la modul in care Lovin l-a incitat tot timpul pe arbitru. Daca ar depinde de mine, as da continuarea partidei din minutul 73, dar fara spectatori. Esenta e una singura: arbitrul a fost lovit cu o bricheta metalica in cap, bricheta care exista la observatorul partidei, pentru ca m-am interesat", spune Muresan.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT