Muresan:"Ce s-a intamplat este oribil, daca ar depinde de mine as da continuarea partidei din minutul 73, dar fara spectatori!"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 16:28
"SUNT MULTE SPECULATII LA MODUL CUM AU IESIT JUCATORII STELEI"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca este dezamagit de decizia luata de centralul Alexandru Deaconu."Ceea ce s-a intamplat e regretabil, e trist, chiar oribil. Din pacate, e o tendinta in fotbalul romanesc prin care o anumita parte din asa-zisii spectatori vin la stadion cu alte ganduri decat cele de a urmari un spectacol fotbalistic si pentru a-si sustine echipa proprie. Vin ca sa creeze turbulente si sa distorsioneze chiar si rezultelele unor partide care s-au jucat corect in teren si incorect in tribune"

"In acelasi timp, sunt convins ca Rapid a facut tot ceea ce i-a stat in putinta din punct de vedere organizatoric pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Sunt foarte multe discutii pe acest subiect, sunt foarte multe speculatii la modul cum au iesit jucatorii Stelei, la modul in care Lovin l-a incitat tot timpul pe arbitru. Daca ar depinde de mine, as da continuarea partidei din minutul 73, dar fara spectatori. Esenta e una singura: arbitrul a fost lovit cu o bricheta metalica in cap, bricheta care exista la observatorul partidei, pentru ca m-am interesat", spune Muresan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

muresan

deaconu

Toader lucrează la o nouă OUG prin care vrea să modifice iar codurile penale
BRAT