"Mircea Lucescu ar vrea sa auda imnul Romaniei ca antrenor? Si eu mi-as dori sa fiu Mos Craciun!" Omul surpriza pe care Burleanu il aduce langa Daum si ce a discutat cu Lacatus

"Mircea Lucescu ar vrea sa auda imnul Romaniei ca antrenor? Si eu mi-as dori sa fiu Mos Craciun!" Omul surpriza pe care Burleanu il aduce langa Daum si ce a discutat cu Lacatus

Razvan Burleanu a vorbit dupa Comitetul Executiv organizat astazi de FRF.

Burleanu anunta ca Ienei ar putea veni ca director tehnic la FRF:

"Ienei ar putea veni. E o schimbare de abordare. Pana acum 2 ani, comisia tehnica a FRF a fost sau nu a fost. Mai degraba nu a fost. Pana la inceputul anului vrem sa facem o comisie tehnica cu oameni atat din interiorul FRF, cat si din exterior."

Despre o suspendare pentru incidentele cu Polonia, Burleanu a declarat:

"Dupa data de 9 decembrie vom afla care e situatia. Imi doresc ca daca va fi vorba de o sanctiune, sa fie vorba de o tribuna"

Lucescu a spus ca marele sau regret a fost ca nu a auzit niciodata imnul Romaniei, "Desteapta-te, romane", ca antrenor. Burleanu a comentat:

"Mi-as dori uneori sa fiu Mos Craciun sau Mos Nicolae, ziua mea sa aiba mai mult de 24 de ore, sa putem implementa dorintele noastre. Cunoasteti abordarea mea fata de domnia sa si abordare pe care o am in continuare. Un profesionist care va trebui sa revina in tara si sa puna umarul la toate aceste proiecte pe care le implementam"

Si Lacatus ar putea reveni in fotbalul romanesc. Aflat in discutii cu CSA, Lacatus a fost si la FRF pentru a purta o discutie cu Burleanu:

"Am discutat cu Lacatus despre multe subiecte legate de fotbalul romanesc, viitorul lui, familia lui", a spus azi seful FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies