Mesaj pentru Keseru! "Sa dea Dumnezeu sa dea goluri tot asa si poate va fi titular" De ce nu l-a mai chemat Piturca la nationala:

Mesaj pentru Keseru! "Sa dea Dumnezeu sa dea goluri tot asa si poate va fi titular" De ce nu l-a mai chemat Piturca la nationala:

Victor Piturca a comentat situatia lui Keseru.

Victor Piturca isi face griji inainte meciului cu Ungaria, din luna octombrie, de la Bucuresti. Ungurii au pus un selectioner nou despre care nu stie nimic insa mizeaza pe sprijinul fanilor pentru un rezultat mare:

"E obligatoriu sa batem Ungaria, dar trebuie sa si reusim. Am vazut meciul lor cu Irlanda de Nord de mai multe ori, dar acum au pus alt selectioner. Problema e ca nu stiu foarte multe despre Dardai ca antrenor. Era seful centrului de juniori la Hertha, nu e asa usor sa fii selectioner fara sa antrenezi nicaieri, dar nu-l cunosc, nu stiu ce jucatori va selectiona, n-au anuntat nimic, deocamdata am auzit ca au chemat toti ungurii din strainatate. Dar nu au multe variante, important e cum ne vom pregati noi. Mai ales ca vom fi sustinuti de un public numeros.", a spus Piturca inaintea meciului cu Ungaria, la Sptfm.

Acesta a comentat si situatia lui Keseru, aflat intr-o forma fantastica, marcand 16 goluri in acest inceput de sezon la Steaua: "Pe Keseru nu l-am mai chemat dupa meciul din Andorra pentru ca nu era titular in Franta, iar altii i-au luat fata la nationala. Si cu Andorra a marcat, eu l-am adus in premiera, dar nu a facut nici atunci un joc deosebit. Sa dea Dumnezeu acum sa continue sa marcheze la fel si poate va fi titular cu Ungaria.", a spus Victor Piturca.

Merita Keseru chemat la lot? (10408 voturi)
 
Da, titular!
85.12%8859 voturi
 
Da, rezerva
825 voturi
 
Mhmm... asa si asa
724 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies