Meniul "Butoiasului Atomic" care i-a terorizat pe Tamas & Co. Hamed Kone s-a delectat in cantonament cu spaghette si cartofi prajiti

Meniul "Butoiasului Atomic" care i-a terorizat pe Tamas & Co. Hamed Kone s-a delectat in cantonament cu spaghette si cartofi prajiti

Hamed Kone este omul care reusit sa produca cea mai mare surpriza a inceputului de an in Liga I.

Hamed Kone a fost MVP-ul etapei din Liga I. Atacantul ivorian al Voluntariului a rapus Steaua pe final, cu doua goluri superbe in urma unor contraatacuri purtate de unul singur. 

Sosit in Romania dupa aventuri in Thailanda ori Singapore, africanul de 28 de ani a ajuns la 5 goluri in 22 de partide pe prima scena a fotbalului romanesc. Acesta a jucat mai intai in liga a doua, la Clinceni, pentru ca mai apoi sa se transfere la Voluntari.

Kone a reusit sa se impuna ca titular la Voluntari destul de repede si a impresionat prin calitatile sale tehnice si viteza buna, in ciuda faptului ca multi oameni de fotbal ori suporteri l-au vazut ca fiind supraponderal.

Destul de scund, ivorianul aduce aminte de porecla pe care Maradona o primise pe cand era fotbalist: "Butoiasul Atomic". Acest lucru se datoreaza si factorului genetic, dar si faptului ca ivorianul este un gurmand.

"Are o constitutie robusta, are fundul mare si picioarele groase, este precum sprinterul canadian Ben Johnson! Si ii place mult mancarea. In cantonamentul din Turcia, meniul lui era spaghette cu ketchup plus cartofi prajiti si tocatura", au povestit apropiatii jucatorului pentru Sport News.

"Am inceput la varsta de 6 ani, in tara mea. Jucam descult, asa e acolo. Trebuie sa te descurci cu mingea fara sa ai incaltari. Abia dupa incerci si incaltat. Daca reusesi sa te descurci descult cu mingea, inseamna ca poti face orice cand esti incaltat", a povestit si Hamed Kone intr-un interviu acordat pentru Dolce Sport.

400.000 euro este cota lui Hamed Kone, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies