UPDATE: Peluza Nord vine la meci! "Toata lumea in negru in Stefan cel Mare!"

Steaua derby suporteri Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2016, 12:25
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2016, 13:14

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

UPDATE 13:00 Pagina de Facebook Peluza Nord Steaua Oficial a anuntat prezenta galeriei diseara in Stefan cel Mare.

 

Dupa mai bine de un an in care am asteptat cu rabdare o solutionare a situatiei echipei, dupa ignorarea aproape totala a...

Posted by Peluza Nord Steaua Oficial on Sunday, March 6, 2016

Chiar daca Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica si Valeriu Argaseala au vorbit despre revenirea galeriei alaturi de echipa, suporterii organizati ai Stelei nu pomenesc nimic de despre o impacare.

Ultrasii de la Peluza Sud raman pe pozitii: "Nimeni la meci" pana cand nu se lamureste situatia legata de identitatea clubului.

Paginile de Facebook pe care comunica grupurile organizate de suporteri stelisti nu spun nimic despre o deplasare in aceasta seara in Stefan cel Mare.

Pe pagina de Facebook Peluza Sud & Nord Steaua (11.500 de fani) apare un mesaj postat aseara:  "Maine, la meci, nu se prezinta Peluza Sud Steaua. Nu sustinem o clona! FCSB nu e Steaua."

Pagina de Facebook Peluza Nord Steaua Oficial (11.900 fani): "Din pacate nu putem raspunde sutelor de mesaje private primite. Vom reveni cu pozitia noastra in jurul orei 12:30."

Pagina de Facebook SudSteaua (9.700 fani) nu are niciun mesaj legat de derby.

Pagina de Facebook Urasc Dinamo (29.500 fani): "Va spunem pentru a mia oara! FCSB nu e Steaua! Nu ne intereseaza ca unii dintre voi sustineti in continuare clona Stelei de altadata. Intelegeti, nu suntem sclavii Armatei, nici ai lui Gigi, nici ai nimanui, suntem doar ghidati de anumite principii si lucuri ce tin de onoare."

Cine ar avea de castigat de pe urma unei diversiuni: conducerea, ar pune presiune pe grupurile organizate de suporteri.

Cine ar avea de pierdut: Peluza Nord. In perceptia publica va ramane sentimentul ca suporterii de la Nord sunt de partea conducerii "FCSB", dar nu au avut curajul sa mearga in "Groapa".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!