Liga 1

Mai crede Gigi Becali în șansele echipei pentru a câștiga titlul? ”Să dea Dumnezeu să fim în cărți în a cincea etapă”

FCSB a revenit în lupta pentru titlu, după ce s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 21:44
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 21:57

Vicecampioana României speră să se impună în lupta pentru titlu în acest sezon, fiind la mâna ei: bate tot și devine campioană, la șapte ani distanță de ultimul titlu.

Patronul echipei, Gigi Becali, susține că echipa lui poate lua titlul cu o singură condiție: dacă nu pierde niciun meci până la duelul cu Farul Constanța, din etapa a șasea a playoff-ului.

”Îi spun lui Dan Petrescu, să dea Dumnezeu să fim în cărți în a cincea etapă, când vom juca cu Farul. Ar fi extraordinat să fim în cărți până la ora aia. Poate să ne bată Craiova și la revedere! Am încredere pentru că joacă echipa foarte bine, dar eu o să am foarte mare încredere dacă noi batem Craiova. După aia joacă ei cu Craiova și nu o pot bate pe Craiova. Pe urmă e altceva. 

Numia Dumnezeu dă titlul. Sunt 5 puncte. Primul pas greșit, la revedere”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Trei super-transferuri pentru lupta la titlu

Gigi Becali a anunțat că trei jucători importanți din Ucraina ar putea ajunge la FCSB. Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, alături de Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov, de la Shaktar Donețk, ar putea juca la FCSB până în vară.

E posibil favorul ăsta să se întoarcă prin trei jucători de echipă națională. Căpitanul lui Dinamo Kiev, Sydorchuk. Plus încă doi jucători de la Șahtior care stau aici în Pipera, pentru că ei au câte trei copii și au putut să plece.

Se vor antrena cu echipa noastră. S-a întâmplat ca ăștia trei jucători să vrea să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa asta de tineret plus trei jucători.

Meme mi-a zis că nu pot veni la noi jucători de milioane de euro, acum e vorba de niște jucători care vor să se antreneze cu noi.

Și atunci am intrebat, nu e mai bine să se antreneze cu noi în meciuri? E mai bun antrenamentul când joacă oficial, nu? Nu-i mai bun antrenamentul când joci cu Craiova? Și Mircea mi-a spus 'Bineînțeles că da'", a explicat Becali. 

Modifică setările cookies