"Ma doare sufletul, am plans de durere!" EXCLUSIV! Reactia lui Copos, dupa excluderea Rapidului din Liga I

"Ma doare sufletul, am plans de durere!" EXCLUSIV! Reactia lui Copos, dupa excluderea Rapidului din Liga I

Clubul Rapid e aproape de faliment! LPF a decis azi sa excluda echipa din Liga I, o decizie sinonima cu disparitia clubului! 

George Copos a aflat azi de decizia LPF de a exclude Rapidul din sezonul urmator de Liga I. Fara banii din drepturile TV, sunt sanse minime ca Rapidul sa mai reziste. Clubul a fost declarat oficial in faliment, iar judecarea apelului a fost amanata. Copos spune ca a plans pentru fostul sau club.

"Ma doare sufletul pentru ce se intampla la Rapid, am plans de durere alaturi de muncitorii de pe santier acum cand am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine. Mi s-a intamplat cea mai mare nenorocire a vietii mele, desi am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid."
, a declarat George Copos pentru ProTV. 

 

ACS Poli in locul Rapidului!

 

"ACS Poli Timisoara va evolua in Liga 1 in locul Rapidului. Rapid, la aceasta ora este in faliment, nu poate angaja jucatori, antrenori, nu poate face nimic. Si in situatia in care s-ar dispune suspendarea falimentului, Rapid tot nu ar putea evolua in Liga 1. Chiar daca pe terenul de joc formatia din Giulesti si-a castigat dreptul de a participa in Liga 1, din pacate din punct de vedere juridic nu vor putea participa", a explicat secretarul general al LPF, Jusitin Stefan, intr-o conferinta de presa, pentru ca apoi, intrebat de jurnalistii prezenti, in ce conditii formatia de sub Grant ar fi putut sa evolueze totusi in prima liga, sa puncteze: "Daca printr-o minune se intampla ceva pana diseara, adica sa vina cineva sa achite toate datoriile".

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies