Superliga

"M-am gandit la meciul cu Middlesbrough, bine ca nu am luat golul 4" Reactia lui Radoi dupa ce era sa fie eliminat din Europa

Steaua 2-3 Trencin. Radoi a fost dezamagit dupa meciul cu slovacii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 23:36
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 23:46

"Nu ne-au surprins, am intrat prea relaxati. Din pacate am primit o palma, nu aveam de gand sa jucam spectaculos, trebuia sa jucam insa sa nu luam gol. Din pacate am luat 2 goluri in 20 de minute si cursul partidei s-a schimbat. La pauza am incercat sa ii motivez, stiu si ei ca trec printr-o perioada grea, nu era nimic pierdut la pauza, doar prima parte a jocului, calificarea se juca. Important era sa nu primim gol si sa dam 2 goluri.", a spus Mirel Radoi dupa meciul cu Trencin.

Despre Paul Papp: "Nu a fost vina lui neaparat la primele 2 goluri, e important de unde pleaca balonul si nu doar unde ajunge, trebuie analizata toata echipa"

Despre Partizan: "Emotii vor fi la fiecare partida, important e ca noi sa fi invatat ceva din suferinta din aceasta seara, sa acumulam experienta, nu am aratat asta in unele momente. Nu am aratat cu Partizan experienta si maturitate in joc."

Despre Trencin: "Au un joc colectiv foarte bun, era o echipa de locul 3. Trebuie sa invatam de la ei aceasta personalitate in joc si aceasta posesie. M-am gandit la meciul cu Middlesborough, bine ca nu am luat golul 4 care ne scotea din Europa".

Despre transferuri: "Avem mai multe nume pe lista, vom vedea cine mai vine."

Despre Iancu: "Nu stiu, ramane de vazut, depinde daca mai vin jucatori. Ei trebuie sa inteleaga ca fiecare jucator trebuie sa lupte pentru postul lui"

Despre Alibec si De Amorim: "Daca pun aspectul financiar pe primul plan nu ne intereseaza acesti jucatori"

Despre Tamas: "E treaba lui ce a declarat, ne lipseste ca fotbalist insa noi am vorbit despre el ca om. El trebuia sa inteleaga pretentiile pe care le avem de la el, era capitan de echipa, stia de situatia lui Varela, avea cea mai mare responsabilitate. Ne-a lipsit Tamas dar nu pot trece peste acest aspect. Prefer un jucator cu mai putine calitati sau experienta"

Modifică setările cookies