Liga 1

Lovitura de TEATRU: "Sunt 10% sanse sa mai preiau Rapidul!" Cristescu nu a inteles nimic din negocierile cu Copos: "Cum sa semnez asa ceva?!"

►Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2013, 17:16
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2013, 17:17

"Ma voi intalni cu el, dar nu mai am nici 10% sperante ca ne vom intelege. Am acceptat toate conditiile lui, chiar credeam ca 90% vom semna astazi, dar nu mai stiu ce sa cred" a spus Nicolae Cristescu la DigiSport.

In urma cu cateva ore, Cristescu a dezvaluit care au fost problemele pe care le-a gasit la Rapid in timpul negocierilor cu George Copos!

"Am gasit o gramada de anomalii in actele pe care mi le-a pus la dispozitie si sunt niste diferente neasteptat de mari. Initial erau datorii curente de 3-400.000 de euro, dar reiese din actele lui ca sunt datorii de 1,3 milioane de euro. Au aparut foarte multe datorii in plus si litigii. Noi am ajuns la o intelegere, am fost de acord sa-i platim si un credit luat in numele lui, de ce nu se tine de cuvint?

Cum pot sa semnez asa ceva? La fiecare intalnire trebuie sa o luam de la zero, pentru ca apar alte sume. Nu se poate asa ceva, e incredibil ce poate sa faca. Am imbatrinit cu 10 ani de cand negociez cu George Copos. Cum poti sa mai ai incredere intr-un astfel de om? Am alergat zilele astea de am inebunit ca sa scoatem acte. Am auzit si eu zvonuri, ca tergiverseaza ca sa afle daca Rapidul ramane in Liga 1, ca nu vrea sa mai vinda in cazul in care Rapidul ramane, dar nu vreau sa le cred" a spus Cristescu la DolceSport.


Modifică setările cookies