Liga 1

Lista jucatorilor pe care Becali vrea sa ii duca de la Steaua la "noua echipa". Cei 5 titulari si 4 tineri pregatiti de "EXPORT"

Steaua se poate destrama, este mesajul facut de Gigi Becali!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 17:03
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 17:42

"Eu iau 8 jucatori si vreo 4-5 copii de 15-16 ani. De fapt, daca ma gandesc sunt vreo 5 jucatori, plus portarii, ca am nevoie de portari. Sau poate iau doar un portar, sa vedem. Nu ma duc la Astra, am zis si eu asa. Eu ma duc la o echipa care tine de o primarie.", a spus Gigi Becali in conferinta de presa de azi.

Acesta vrea sa plece cu cei mai buni jucatori ai Stelei in acest moment, pe care poate scoate si bani in cazul in care ii va vinde. Varela, Chipciu, Adi Popa si Nicusor Stanciu sunt 4 din primii 5 cei mai bine cotati jucatori ai Stelei, conform Transfermarkt, valorand in total peste 11 milioane de euro, insa preturile sunt mult crescute fata de suma pe care vrea Becali sa o obtina pe ei.

Acesta a recunoscut dupa 0-3 cu Rosenborg acasa ca pe Varela ar accepta 3 milioane de euro, la fel ca si pe Chipciu, in timp ce pe Adi Popa l-ar da si cu 1 milion de euro. Singurul jucator care nu are o cota buna si pe care Becali vrea sa il pastreze este Hamroun, care a avut un impact pozitiv asupra jocului.

1. Varela - 4 milioane de euro
2. Chipciu - 3,5 milioane de euro
3. Adi Popa - 2,1 milioane de euro
4. Nicolae Stanciu - 1,8 milioane de euro
5. Jugurtha Hamroun - 0,5 milioane de euro

Pe langa cei 5, Becali vrea sa isi ia cu el si jucatorii tineri, de perspectiva, pe care poate obtine un pret bun in cativa ani. Pustii transferati in aceasta vara, Tudorie si Mihalcea, sunt pe lista lui Becali, alaturi de Gradinaru si Cojocaru, desi acestia au avut sanse de a juca in prima echipa si nu au confirmat.

6. Alexandru Tudorie - 19 ani - 0,5 milioane de euro
7. Valentin Cojocaru - 19 ani - 0,4 milioane de euro
8. Razvan Gradinaru - 20 ani - 0,25 milioane de euro
9. Vlad Mihalcea - 16 ani - 50.000 de euro

CITESTE SI

Modifică setările cookies