Liga I se transforma in PRIMARIA Division! Cu mai multi primari decat patroni, fotbalul romanesc e unic in Europa

Liga I are toate sansele sa devina Primaria Division daca situatia dezastruoasa a unor cluburi de traditie nu se va remedia. Fotbalul romanesc trece printr-o criza a echipelor cu istorie, iar pe prima scena au ajuns formatii care provin din localitati cu doar cateva mii de oameni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2015, 21:03
Data actualizarii: Duminica 05 Iulie 2015, 21:17

In Liga I au ajuns sa fie mai multi primari decat patroni. Cei mai multi afaceristi au ajuns fie la inchisoare, fie la sapa de lemn. Astfel, in prima divizie se dueleaza acum formatii care in urma cu cinci ani nu existau pe harta fotbalului.

Concordia Chiajna si FC Voluntari vor avea derby in Liga I din sezonul viitor. Pana sa se intalneasca in meciurile oficiale, cele doua formatii au jucat si un amical.

Primarii din Chiajna si Voluntari au venit sa-si vada echipele la treaba la amicalul care s-a jucat pe stadionul Dinamo. Acestia nu vor, insa, nici in ruptul capului sa fie numiti patroni: "Nu ati vazut unde sunt acum patronii? Doamne, Iisuse Hristoase! Doamne, fereste", a exclamat primarul Voluntariului.

In Liga I, aproape jumatate din echipe sunt finantate si de la bugetul local al oraselor din care provin. Nu toate au avut insa norocul de avea toate actele in regula. La Petrolul, primarul Badescu a fost chiar arestat pentru ca a incalcat legea!

Pana ca situatia sa se remedieze, Voluntari si Chiajna se vor duela pe prima scena. Cele doua au remizat in prima intalnire, amicalul din Stefan cel Mare (1-1).

Modifică setările cookies