Lasat pe dinafara de Iordanescu, Ropotan a ramas si liber de contract. Mijlocasul si-a reziliat intelegerea cu Pandurii si ar putea pleca in strainatate

Lasat pe dinafara de Iordanescu, Ropotan a ramas si liber de contract. Mijlocasul si-a reziliat intelegerea cu Pandurii si ar putea pleca in strainatate

Toata Romania vede Romania - UEFA EURO 2016 trade; se vede in DIRECT la ProTV

Lasat acasa de Anghel Iordanescu dupa ce a fost convocat in lotul largit al echipei nationalei pentru cantonamentul de pregatire din Italia, Ropotan este ocupat in aceste zile cu un transfer. Mijlocasul si-a reziliat intelegerea cu Pandurii, anunta clubul gorjean, si va semna cu un nou club.

Narcis Raducan, presedintele Pandurilor, a oferit un incidiu, spunand ca "si-a reziliat contractul in schimbul unei sume modice, conform unei clauze din contract, pentru a putea pleca in strainatate".

"Conducerea clubului Pandurii Targu Jiu anunta rezilierea in conditii amiabile a contractului cu Adrian Ropotan, jucator care a semnat, la inceputul acestui an, un contract pentru un an cu clubul Pandurii. Pe aceasta cale clubul Pandurii ii multumeste lui Ropotan pentru evolutiile bune din acest an si pentru contributia pe care a avut-o la clasarea echipei pe podiumul Ligii I.

Presedintele clubului Pandurii, Narcis Raducan, i-a multumit public lui Adrian Ropotan pentru contributia sa la ocuparea locului trei in acest sezon de catre Pandurii si i-a urat mult succes la noua sa echipa. 

<<Ii multumim lui Adi Ropotan pentru aportul sau la rezultatele echipei din acest sezon. Desi a venit doar din iarna el s-a integrat rapid si a contribuit decisiv la ocuparea locului de pe podium pe care s-a clasat Pandurii. Ii uram cu totii mult succes la noua sa destinatie. A fost o colaborare benefica de ambele parti si, asa cum i-am promis si cum avea stipulat in contract, in schimbul unei sume modice poate pleca inapoi in strainatate, pentru un salariu mai aproape de valoarea sa>>", se arata in comunicatul clubului gorjean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies