La cine sunt butoanele?! Becali: "Ma gandesc ca Muresan si Badea sa nu faca strategii cu tusierii. COMENTEAZA AICI:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2008, 15:26
"TUSIERII POT PUNE TOTUL LA CALE, MAI ALES CA NU-I CUNOSC"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Cine sapa groapa altuia, cade in ea sau cine ridica sabia, de sabie va muri. Desi Becalia  fost cel care a anuntat razboiul la butoane, iata ca seful Stelei se teme de influenta CFR-ului si de smecherii facute cu arbitrii. Becali a declarat ca se Muresan poate incerca sa-l lucreze cu tusierii, mai ales ca l-a vazut pe oficialul clejean alaturi de Badea de la Dinamo. "Ma framanta un lucru: astazi la ora 11.00, Nicu Badea s-a intalnit cu Muresan la hotel Marriott. Ma gandesc sa nu faca alte strategii si nu mi-e frica de Tudor, ci de tusieri. Tusierii atat pot pune la cale, mai ales ca nu stiu cine sunt ei", a spus Becali.

Cum comentezi declaratiile lui Becali, dupa ce acesta a lansat moda butoanelor? Crezi ca CFR se poate impune in Ghencea cu arbitrii? Sunt justificate temerile lui Becali? Unde crezi ca se vor termina toate aceste suspiciuni? Se vor termina vreodata? COMENTEAZA AICI:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

becali

comentariu

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT