Superliga

Keseru a raspuns ofertei venite de la Reghecampf! Ce spune despre un transfer la Al Hilal in aceasta pauza competitionala

Keseru este cel mai bun marcator al Stelei in acest campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 15:17
Data actualizarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 15:19

Keseru este unul dintre cei mai ofertati stelisti in aceasta pauza competitionala. Acesta este dorit de mai multe echipe din vest dar si de Al Hilal, formatia lui Laurentiu Reghecampf.

Acesta vrea sa transfere un atacant iar Keseru, adus chiar de el la Steaua, poate fi varianta ideala. O singura problema exista, Keseru nu pare dispus sa plece din Europa.

"Ma simt fotbalist de cand facem performanta la Steaua, de cand umplem stadioanele. Imi doresc sa raman, imi doresc sa profit de acest club, de acesti colegi minunati, de atmosfera din cadrul clubului. Simt ca progresez alaturi de acest staff minunat si asta este cel mai important. E flatant ca se spune ca ma vrea Reghecampf la Al Hilal, dar in momentul de fata nu-mi sta capul la oferte", a declarat Keseru pentru Dolce Sport.

Acesta nu se va transfera totusi la arabi. Cel putin asa spune Papp, colegul sau de la Steaua: "Eu nu cred ca va pleca in Arabia, pentru ca e tanar, vrea sa dea goluri, sa fie vazut si nu cred ca in Arabia va fi foarte vazut. Eu cred ca el va continua la Steaua", a declarat Papp

Modifică setările cookies