Iordanescu a plecat! :) Edi si-a luat adio de la Pandurii, care va avea antrenor nou in doua zile! 

Fiul selectionerului a decis sa nu mai ramana la Targu Jiu din cauza problemelor financiare ale clubului. 

Narcis Raducan l-a felicitat pe Edi Iordanescu pentru munca depusa la echipa si pentru rezultatele obtinute, precizand ca in doua zile va fi numit un nou antrenor pentru echipa.

Raducan a afirmat ca ii doreste lui Edi Iordanescu "sa plece intr-un campionat unde nu exista aceasta uzura mentala care l-a marcat aici".

"Toate felicitarile pentru ceea ce a facut Edi intr-un an si jumatate. A ridicat echipa din zona retrogradarii si a adus-o pe o pozitie de gala, turul 3 in Europa League. Din pacate, azi a spus NU continuarii in conditii speciale, a luptei si cu problemele si realitatile intregului fotbal romanesc. Ii doresc sa plece intr-un campionat unde nu exista aceasta uzura mentala care l-a marcat aici. In doua zile vom anunta noul antrenor pe care suporterii nostri il vor sustine la fel de intens. In cel mai scurt timp vor veni antrenori si jucatori cu entuziasm si dornici sa lucreze la acest nivel, sa continue munca inceputa de Edi", a spus Narcis Raducan.

Edi Iordanescu a anuntat ca nu va mai prelungi contractul cu echipa de fotbal Pandurii Targu-Jiu, acesta punctand faptul ca "latura financiara a facut sa se destrame o echipa frumoasa", se arata intr-o declaratie postata pe site-ul clubului.

Iordanescu a precizat ca desi il incearca "un sentiment de regret imens este totusi decizia corecta", el fiind un antrenor care se ghideaza dupa principii si considera ca "trebuie inceput un alt proiect in alte conditii, cu alte obiective si probabil cu alti oameni implicati"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies