Eforturile depuse pentru ca noul stadion al lui Sepsi sa aiba un gazon perfect. Care este stadiul lucrarilor la noua arena de 5 stele a Romaniei

Sepsi Sfantul Gheorghe EURO 2021 Stadion Superliga Inca un stadion de 5 stele va fi construit in Romania! Arena ultra moderna realizata cu banii ungurilor care le va face concurenta celor construite pentru EURO 2021
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 10:26
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 10:41

In Romania incep sa se construiasca in ultimii ani tot mai multe stadioane la standarde europene.

Dupa Arena Nationala sau Cluj Arena, s-au construit stadioane noi in Ghencea, Giulesti si la Arcul de Triumf pentru ca echipele nationale care vor veni la Bucuresti pentru Campionatul European sa aiba unde sa se antreneze.

Ultima bijuterie care se va constui in Romania va fi la Sfantul Gheorghe si va avea o capacitate de 8.400 de locuri, potrivit Digi Sport.

  • Inca un stadion de 5 stele va fi construit in Romania! Arena ultra moderna realizata cu banii ungurilor care le va face concurenta celor construite pentru EURO 2021

De asemenea, conform sursei citate, aproximativ 15 milioane de euro din costul acestei arene va fi suportat de anumite fonduri venite de la Guvernul Ungariei.

Cornel Sfaiter, presedintele lui Sepsi, echipa care urmeaza sa joace pe acest stadion, a dezvaluit stadiul in care se afla lucrarile si a explicat ca se va acorda o atentie speciala gazonului, pentru a se repeta episoadele traite in trecut pe Arena Nationala.

"Suntem avansati, iar meseriasii au trecut la partea de finisaje. S-au finalizat foarte multe dintre inchiderile necesare, astfel ca se poate lucra la interior.

Foarte importanta este partea gazonului, la care trebuie sa fim foarte atenti pentru ca ati vazut ce se intampla pe gazoanele de la noi. Tocmai de aceea clubul a ales alaturi de constructor o varianta de drenaj foarte moderna si eficienta, iar gazonul, unul hibrid, va fi de ultima generatie.

Probabil ca lucrarile s-ar putea termina si un pic mai repede, dar nu vrem sa fortam lucurile, asa ca noi ne-am propus sa fie gata pe 31 mai 2021", a spus Sfaiter pentru Digi Sport.

Sursa foto: Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!