Inca o palma pentru centralul care a facut praf meciul de la Ploiesti! Geraldo a recunoscut: "Da, am facut hent in careu!"

Inca o palma pentru centralul care a facut praf meciul de la Ploiesti! Geraldo a recunoscut: "Da, am facut hent in careu!"

PETROLUL 2-2 DINAMO | Centralul Radu Petrescu le-a refuzat dinamovistilor un penalty in minutul 44. In urma acestei decizii, Flavius Stoican a fost trimis in tribune.

Radu Petrescu nu le-a acordat dinamovistilor un penalty clar cu un minut inainte de pauza, la scorul de 2-1 pentru Petrolul.

Elton a patruns in careu, iar mingea a fost oprita cu mana de Geraldo, chiar sub ochii centralului. Dupa meci, fundasul Petrolului a recunoscut ca arbitrul trebuia sa acorde penalty pentru dinamovisti.

"A fost un meci echilibrat. Personal recunosc, am facut hent in careu, asta este, daca nu s-a dat, arbitrul a decis. Dinamo a jucat foarte bine, cred ca rezultatul este echitabil", a spus Geraldo la DigiSport.

Gestul lui Geraldo, de a recunoaste ca a comis hent in careu, a fost apreciat de Ionut Negoita la finalul meciului.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, patronul 'cainilor' a anuntat ca aceste greseli de arbitraj il fac sa ia in calcul retragerea din fotbal. MAI MULTE DETALII AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies