VIDEO EXCLUSIV "În cât timp poate reveni titlul la Rapid?". Victor Angelescu și-a făcut calculele și le dă speranțe fanilor

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 12:26
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 12:26

Rapid se pregătește de al doilea sezon în Liga 1 după revenirea în elita fotbalului românesc, iar giuleștenii au planuri mari.

În acționariatul Rapidului a intrat și omul de afaceri Dan Șucu, care deține acum 50% din club. Cealaltă jumătate îi aparține lui Victor Angelescu, cel care a sosit la clubul giuleștean încă din Liga 3 și a acordat un interviu pentru PRO TV în care a vorbit și despre obiectivele din următorul sezon.

"În cât timp poate reveni titlul la Rapid?". Victor Angelescu și-a făcut calculele și le dă speranțe fanilor

Întrebat în cât timp ar putea reveni titlul la Rapid, Victor Angelescu a preferat să vorbească despre următorul sezon, când obiectivul clubului este calificarea în play-off, dar și în cupele europene. Totuși, acționarul giuleștenilor nu excude o surpriză.

"Eu zic că Rapidul va redeveni o forță. Și sezonul acesta am arătat bine, dar, de acum încolo, locul nostru este să ne batem la primele trei locuri, la campionat, la Cupa României, asta ne propunem.

Noi o să facem tot posibilul, e anul centenarului și vrem să ne batem la un obiectiv cât mai mare. Campioana nu se construiește într-un sezon sau două, mai ales că noi am fost nou-promovați. Normal că noi avem o țintă mult mai mare în sezonul acesta - play-off-ul și cupele europene.

Dacă vom fi acolo, ne vom bate și la campionat. Realist, eu spun că probabil din sezonul următor putem emite pretenții. O echipă nu ține doar de buget, trebuie și construită. Va fi greu să ardem niște pași, dar nu se știe. Au mai fost surprize când au câștigat alte echipe campionatul, poate vom fi noi", a spus Victor Angelescu, pentru PRO TV.

Antrenorul Adrian Mutu a anunțat că așteaptă mai multe transferuri importante la Rapid în această vară. Singura mutare oficializată de giuleșteni până acum este aducerea lui Paul Iacob, fundașul central liber de contract după despărțirea de Chindia.

  • 9 este locul pe care a încheiat Rapid în sezonul recent încheiat, primul după revenirea în Liga 1
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!