Imaginile rusinii! Suporteri rapidisti, filmati in timp ce vandalizau o benzinarie! Au furat tot ce le-a cazut in mana: VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 07 Aprilie 2015, 07:52

	Imaginile rusinii! Suporteri rapidisti, filmati in timp ce vandalizau o benzinarie! Au furat tot ce le-a cazut in mana: VIDEO

In drum spre Cluj, suporterii rapidisti s-au oprit la o benzinarie sa se alimenteze. Multi dintre ei s-au intors la autocar fara sa isi plateasca produsele. Politistii ajunsi la fata locului "au jucat" la trecerea timpului.

Rapidistii care au facut deplasarea pentru meciul cu Universitatea Cluj s-au oprit intr-o benzinarie din Aiud ca sa-si faca plinul pentru drum.

O parte dintre ei au furat ce le-a picat in mana, de la sticle de whisky, pana la ochelari de soare.

Tactica a fost bine calculata. Primii care au intrat au fost clienti cinstiti si si-au platit toate produsele. In imbulzeaza, hotii au operat nestingheriti.

Pe imaginile camerelor de supraveghere, publicate de Monitorul de Alba, se vede cum mai multi suporteri profita de ingramadeala pentru a-si umple buzunarele cu tot ce au nevoie.

Angajatii benzinariei si-au dat seama ca ceva este in neregula si au chemat politia. Ajunsi la fata locului, agentii au jucat la trecerea timpului. N-au vrut sa aiba parte de scandal, asa ca singura masura pe care au luat-o a fost sa ii roage pe suporteri sa se intoarca la casierie pentru a achita toate produsele.

Imaginile camerelor de supraveghere au ajuns pe mana politiei, care ii vor indentifica in cel mai scurt timp pe hoti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies