Liga 1

Iancu nu mai are scapare! E OFICIAl obligat sa-si plateasca datoriile catre Sepsi!

Clubul Poli Timisoara a fost obligat de catre Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal la achitarea sumei de 37.000 de euro, in cinci zile de la data comunicarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2011, 18:10
Data actualizarii: Marti 07 Iunie 2011, 18:11

De asemenea, comisia si-a declinat in sedinta de marti competenta in litigiile pe care cluburile Sportul Studentesc si Universitatea Craiova le aveau cu jucatorii Tiberiu Balan, Alexandru Ciupe, Costin Gheorghe, Vladimir Niculescu, Florentin Cruceru, Cristian Irimia, Viorel Ferfelea, respectiv Valerica Gaman, Stefan Barboianu, Florin Costea, Alin Bujor, Alberto Lopez si Ovidiu Dananae catre Camera pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul FRF.

Membrii Comisiei au motivat decizia prin faptul ca in sedinta din 2 iunie, Comitetul Executiv al FRF a omolgat clasamentul Ligii I, iar atat Universitatea Craiova, cat si Sportul Sportul au retrogradat in liga a doua la finalul sezonului.

Litigiile dintre Emilian Dolha si Dinamo, Valeriu Bordeanu si Dinamo, FC Rapid si. Ionut Stancu au fost amanate, in timp ce cazul Sorin Frunza - Rapid a ramas in pronuntare.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies