Iancu, nas in nas cu Zambon

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Martie 2007, 13:32
Iancu, nas in nas cu Zambon
MARIAN IANCU NU PREDA ARMELE

Ieri seara in direct la un post de televiziune, Marian Iancu s-a confruntat fata in fata cu omul pentru care a aruncat in aer Timisoara, italianul Claudio Zambon.
Iancu a recunoscut ca echipa pe care o patroneaza este infiintata in 2006, se numeste FC Poli Timisoara Invest SA 2006 si nu are nici o legatura cu vechea Poli Timisoara.
Conflictul dintre Zambon si Iancu a pornit de la faptul ca italianul are drepturile fostei echipe Poli Timisoara, drepturi pe care nu are drept sa le detina.
Iancu este nemultumit de aceasta incurcatura, prin care au reiesit trei echipe ale Politehnicii. Una este patronata de Iancu si joaca in liga 1, a doua este cea a lui Zambon, care joaca in liga 3, iar a treia este Asociatia Sportiva FCU Poli, care ar detine parlmaresul si istoria vechiului club.
Cu toate ca s-au facut mari proteste si suporterii lui Poli din liga 1 au iesit in strada, decizia TAS trebuie pusa in aplicare. Astfel Iancu va fi nevoit sa plateasca 100.000 de Euro despagubiri lui Zambon si va trebui sa cedeze culorile, imnul si logoul echipei.

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT