Liga 1

I-a marit contractul cu 50% astazi. Becali spera sa dea lovitura cu Tosca in iarna, dupa ce transferul in Italia a picat azi

Tosca a fost aproape de Pescara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016, 19:36
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2016, 19:39

Alin Tosca a fost aproape de o mutare la Pescara, in Serie A, insa Becali a refuzat tranzactia, dupa ce italienii au oferit 500.000 pentru imprumutul pe un an, cu optiune de transfer de 2 milioane de euro in vara. Pescara are 4 puncte dupa primele 2 etape in Serie A, cu o victorie in fata lui Sassuolo cu 3-0, si un egal, 2-2 cu Napoli.

Patronul Stelei a preferat sa il pastreze pe Tosca la Steaua dupa ce italienii au refuzat sa plateasca toti banii odata pentru transfer, mai ales ca Steaua este si in "pana" de fundasi centrali, in afara de Tosca, in lot mai fiind Tamas si Mitrea pe aceasta pozitie. Cum Tosca este accidentat, Steaua nu are rezerva de portar in acest moment.

Pentru a-l face sa treaca mai usor peste ratarea transferului in Serie A, Becali i-a marit salariul cu 50% lui Tosca. Acesta va castiga acum 15.000 de euro pe luna, dupa ce pana acum castiga 10.000 de euro lunar.

CITESTE SI

Modifică setările cookies