Hagi spune "ADIO" nationalei: "Nu mai poate fi o colaborare intre mine si FRF! S-a pus capat!" Mesaj pentru echipa lui Radoi: "Sa ne aduceti iar pe strazi!"

Gica Hagi a fost extrem de deranjat de faptul ca nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru grupele EURO 2020.

Hagi a declarat ca din acest moment intre el si FRF nu mai poate exista o colaborare, sub nicio forma. "Regele" se va ocupa in continuare de Viitorul si nu mai vrea sa fie inclus pe nicio lista atunci cand va veni vorba de viitori selectioneri.

"Are si Hagi o parere, dar faceti cum vreti. Nu ma mai bagati in niciun top ca nu fac nimic. Raman la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasa (n.red. cu FRF). S-a pus capat. Ori raman aici, ori plec in strainatate. Doresc sa fac copii. Asta e destinul. Mi-am dat seama ca sunt mic, nu sunt competitiv. Toti copiii astia sunt romani, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasa, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama ca asa e in Romania. In fata, te pupa toti, dar ce e in spate... Asta e traditia noastra. Mi-am bagat toti banii mei in copii. Atat pot sa fac", a declarat Gica Hagi dupa meciul cu Astra.

Hagi crede ca performanta reusita de nationala U21 la Campionatul European, cu multi jucatori formati de Viitorul, a deranjat.

"Problema e la noi, la conducere. Trebuie sa le ceara sa mergem pe drumul care trebuie. Vecinii ne iau jucatorii. Unde am ajuns? Intelegem sa ne ia echipele din Vest, dar sa ne ia vecinii jucatorii? Ma dati nervos, niste poze pe care le puneti prin ziare, care ma sperie. Am vorbit atat de mult de cand m-am lasat. Au trecut doua saptamani, am scos cartea, nu am primit niciun telefon de la domnul Apolzan (n.red. directorul Scolii Federale de Antrenori). Cu lucruri din cartea aia am facut performanta la U21. Am avut 11 jucatori acolo, 50%. Ii voi sprijini cat pot pe jucatori. Urez Romaniei, loturilor nationale, bafta. Sa ne aduceti iar pe strazi", si-a incheiat Hagi discursul.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT