Gigi Becali Dinu Gheorghe FCSB Mihai Stoica Superliga

Gigi Becali și Mihai Stoica, puși la zid: "O mare greșeală de management! Nu așa face un club mare"

FCSB încearcă să transfere un atacant înaintea partidei tur cu Viking, din play-off-ul Conference League, însă vicecampioana României mai are puțin timp la dispoziție pentru a-l putea înregistra pe lista UEFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 23:15
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 09:18

O țintă a celor de la FCSB ar fi Pavol Safranko, atacantul lui Mamelodi Sundowns, fost la Sepsi, care s-ar putea despărți de campioana Africii de Sud.

Dinu Gheorghe critică strategia de la FCSB

Dinu Gheorghe (70 de ani), fostul președinte de la Rapid, Astra sau Dinamo, spune că FCSB procedează greșit aducând jucători noi în plin de sezon, iar "un club mare nu face așa".

În viziunea lui Dinu Gheorghe, principalii vinovați pentru această situație de la FCSB sunt patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica.

"Eu zic că la FCSB e o mare greșeală de management, iar domnul Becali e principalul vinovat. FCSB își propune în fiecare an performanțe maxime pentru ce pot ei - campionatul și calificarea în grupele europene. Nu vă supărați, domnilor! Voi stați toată primăvara și toată vara, nu adunați jucători, iar acum vreți neapărat să aduceți un jucător cu trei zile înainte de meci pe sume astronomice și să facă lotul. Domnilor, nu se poate. Un club mare nu face așa.

FCSB e un club cu rețetă financiară foarte bună. Ei trebuie să-și pregătească lotul din aprilie, iar la sfârșitul lui mai să aibă lotul făcut pentru ce urmează. Nu așa, îl iau pe Miculescu că a plecat Tănase sau îl aduc pe Rusu că n-am soluții acolo. N-am nimic cu Rusu, îi va ajuta, dar el s-a luptat la retrogradarea în permanență. Asta e greșeala domnului Becali, poate și MM e de vină că nu insistă", a spus Dinu Gheorghe, la Prosport Live.

Transferurile făcute de FCSB înainte de startul sezonului

  • Joyskim Dawa (fundaș central), de la FC Botoșani
  • Rachid Bouhenna (fundaș central), liber de contract
  • Joonas Tamm (fundaș central), liber de contract

Transferurile făcute de FCSB după startul sezonului

  • Bogdan Rusu (atacant), de la CS Mioveni
  • David Miculescu (atacant), de la UTA Arad 
  • Eduard Radaslavescu (mijlocaș central), de la Farul Constanța
  • Radu Boboc (fundaș dreapta), de la Farul Constanța
  • Vadim Rață (mijlocaș central), de la FC Voluntari
  • Marco Dulca (mijlocaș central), de la Chindia Târgoviște
Modifică setările cookies