Gest incredibil pentru Rapid! "Ma duc si la 12 noaptea sa SEMNAM!" Momentul care spune totul despre intentiile lui Copos! Inca un detaliu 'OMIS' cu intentie!

Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2013, 18:52
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2013, 18:53

Copos si Cristescu negociaza de peste o luna pentru vanzarea si cumpararea Rapidului, insa nici pana cum nu au ajuns la o intelegere.

Fie ca au fost vorba despre datorii la stat, la jucatori sau catre terti, situatia in cadrul clubului pare inca departe de a fi lamurita. Astazi, Cristescu si partenereul sau de afaceri - Zamfir - au aflat ca mai trebuie ceva:

"M-am intalnit cu avocatii nostri si mi-au spus ca mai sunt necesare o serie de documente care sa arate ca Adunarea Generala a Actionarilor clubului este de acord cu sumele pe care se va face tranzactia. George Copos mi-a spus ca AGA a aprobat aceste sume, dar inca nu ne-a trimis documentele respective. Versiunea noastra de contract, cea redactata de avocatii nostri, este gata.

Am modificat acele clauze cu care nu eram de acord, cele legate de asumarea de catre George Copos a sumelor care ar urma sa apara din eventuale litigii mai vechi ale clubului cu diversi jucatori sau angajati. Noi ii vom trimite varianta noastra de contract azi. De aceea nu cred ca ne vom intalni astazi. Dar daca dansul e de acord cu aceasta versiune si ne pune la dispozitie si actele cu aprobarea AGA atunci mergem sa semnam si la 12 noaptea daca ne cheama", a spus Cristescu la DigiSport.


Modifică setările cookies