Liga 1

Georgievski AMENINTA Steaua cu judecata! Trimis "la plimbare", macedoneanul se afla in aceeasi situatie cu Adrian Cristea

Georgievski vrea sa dea in judecata Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 19:48
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 20:00

Plecat de la Steaua in aceasta vara, dupa ce conducerea clubului din Ghencea l-a anuntat ca nu-i va mai prelungi contractul, fundasul macedonean Daniel Georgievski (26 de ani), dublu campion al Romaniei, ii cheama pe ros-albastri la judecata.

Trimis "la plimbare" de Steaua si trecut "pe linie moarta" de mai multa vreme, fundasul este nemultumit ca nu si-a primit nici pana acum prima de calificare in grupele Ligii Campionilor, promisa de Gigi Becali.

Georgievski spune ca are de incasat 200 de mii de euro de la conducerea Stelei, noteaza Prosport.ro, iar acum se pregateste sa actioneze Steaua la Comisii.

"Nimeni nu a venit la mine sa imi faca vreo oferta, asa ca nu pot lua in considerare o astfel de optiune. Nimeni nu a venit sa ma intrebe daca imi doresc o continuare a colaborarii. Asta este! uneori, lipsa cuvintelor clarifica lucrurile, vom vedea ce se va intampla", spunea Georievski in urma cu o scurta perioada.

Daniel Georgievski a jucat la Steaua intre 2012 si 2014 si a bifat 28 de meciuri in Liga I, marcand un gol.

In aceeasi situatie s-a aflat pana acum si Adrian Cristea, insa mijlocasul a castigat la LPF, iar Steaua a fost obligata sa-i achite restantele.

Modifică setările cookies