Ganea ii face PRAF pe sefii Rapidului! De unde vin, de fapt, banii in Giulesti

Ionel Ganea n-are deloc incredere in noul patron al Rapidului. Fostul antrenor din Giulesti spune ca suporterii care detin actiuni, alaturi de Moraru, vor doar sa se imbogateasca de pe urma clubului.

Ganea sustine ca Rapidul are sanse mici sa scape de retrogradare chiar si dupa venirea lui Bergodi pe banca.

"Rapidului ii va fi foarte greu sa se salveze de la retrogradare, chiar daca a venit domnul Bergodi. Nu l-am atacat niciodata pe Pancu, dar un jucator de talia lui cred ca ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa joace mai mult. Asa a declarat, ca poate sa joace, ca poate sa duca 90 de minute.

Mi-e greu sa vorbesc eu, care sunt in afara clubului, nu stiu ce s-a intamplat cu jucatorii si cu Pustai. Eu am avut o relatie destul de buna cu jucatorii, problema a fost in alta parte, la Moraru si la ceilalti doi, toata lumea a vazut ca erau hoti de meserie.

Nu mai stiu cum ii cheama, i-am vazut intr-o benzinarie cand furau, cand se intorceau de la Cluj! Moraru n-are nicio treaba cu acest fenomen si il intereseaza numai banii. A investit banii din drepturile TV, atat pot sa spun ca a dat, astea sunt informatiile pe care le am. V-am spus sa nu-l mai denumiti patron, actionar, da! Asta e parerea mea despre el", a spus Ganea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies