Galamaz rupe tacerea: "EU am vrut sa plec! Mi-a fost de ajuns!" Vezi motivul despartirii de Steaua:

Autor: Sport.ro
Joi 22 Decembrie 2011, 08:05

	Galamaz rupe tacerea: "EU am vrut sa plec! Mi-a fost de ajuns!" Vezi motivul despartirii de Steaua:

George Galamaz spune ca vrea trofee cu noua sa echipa, asa cum a reusit cu aproape toate celelalte la care a jucat.

"E o noua provocare, un proiect frumos, care poate fi realizat. Am venit pentru Europa. Am avut si alte oferte din tara, dar <U> ar fi fost singura echipa la care m-as fi dus. Celelalte nu m-au interesat. Al doilea motiv pentru care am ales "U" Cluj este ca voiam sa raman langa familie. N-am vrut sa plec din tara", spune George Galamaz in ProSport.

Fostul stelist recunoaste ca a refuzat o oferta generoasa din China, dar spune ca pentru el familia este mai importanta. "Eu cred ca intr-o lume normala asa ar trebui sa gandim cu totii. intr-o lume normala, familia este oricand peste bani. Nu voi regreta niciodata aceasta decizie, cum n-am regretat nicio decizie luata in cariera", spune noul jucator de la U. Cluj, care face lumina in ceea ce priveste motivele despartirii de Steaua.

"S-a inteles gresit. Nu m-a dat nimeni afara. S-a incheiat colaborarea si n-am mai dorit eu sa continuam. Mi-a fost de ajuns. Asa este fotbalul. Consider ca mi-am facut datoria fata de Steaua, unde am luat un trofeu, lucru pe care Steaua nu-l reusise de cinci ani. <U> e o provocare. Lucrurile vor merge spre bine la Cluj. Avem cel mai patimas public. Mai am loc de trofee si cu <U> Cluj. Nu s-a umplut vitrina, mai am de jucat. Aceasta echipa va pune mari probleme granzilor", mai spune Galamaz.

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies