"FRF putea sa faca o exceptie pentru Radoi, dar nu a vrut" Scandalul "LICENTA" continua! Ce se intampla cu Radoi

"FRF putea sa faca o exceptie pentru Radoi, dar nu a vrut" Scandalul "LICENTA" continua! Ce se intampla cu Radoi

Presedintele Stelei a comentat situatia lui Mirel Radoi.

Valeriu Argaseala a declarat ca Radoi nu vrea sa dribleze regulamentul prin inscrierea la scoala de antrenori de la Chisinau:

"Daca nu era Radoi cel care mergea la Chisinau nu se mai facea caz. Mai sunt doua persoane care fac acolo cursurile si nu se face scandal. Scoala de la Chisinau este acceptata la nivel european, deci nu fenteaza nimic. Mergem la scoala pentru a putea obtine aceasta licenta de antrenor de care are nevoie pentru a fi antrenor. Era o regula ca pentru cei cu minim 30 de meciuri pentru nationala, daca are notorietate sau a jucat in campionatele europene, poate deveni antrenor daca informezi UEFA si ceri sa se formeze cursuri pentru acei antrenori. Asta este o conventie europeana referitoare la organizarea scolilor de antrenori. Scolile de antrenori functioneaza dupa aceasta conventie, daca Scoala Nationala de Antrenori dorea, putea sa faca aceasta exceptie pentru Mirel Radoi, dar FRF nu a vrut. In 1990 toti jucatorii care au fost la European au primit carnetul de antrenor!", a spus Valeriu Argaseala la Digi.

Despre transferul lui Carp la Steaua: "A mai aparut o stire ca jucatorul Carp a aparut la Steaua ca o influenta a parintilor, vreau sa dezmint acest lucru, nu are nicio legatura cu faptul ca Radoi face scoala acolo, Carp a fost adus de cateva luni, are salariu mic, e jucator de nationala si cunostea Liga I, de aceea l-am adus, nu din alte motive!"

Despre scandalul dintre Dica si Sumudica (CLICK AICI pentru declaratiile celor doi): "Dica a avut aceasta reactie dupa ce Sumudica a vorbit de mai multe ori ironic la adresa Stelei. Aceasta iesire a fost facuta pentru ca trebuie pus la punct, aceasta forma de exprimare trebuie sa inceteze (n.r. Sumudica ironizeaza mereu Steaua numind-o FCSB). Daca vreti sa priviti matematic... Dica a spus ca il admira pe Sumudica pentru faptul ca e sincer, el a spus acel proverb, "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia".

REPLICA VENITA DE LA FRF:

"Am trimis la UEFA o lista cu 25 de fosti jucatori, asteptam raspunsul, sa vedem daca primesc licenta. Radoi nu are carnet de antrenor, de aceea nu este pe lista. Goian, Rat au facut cursurile. Am vrut sa il ajut pe Radoi, am fost sa intreb daca pentru performante mari se acorda carnetul de antrenor. Am primit raspunsul ca nu se poate. Eu chiar am vrut sa il ajut pe Radoi", a spus Dan Apolzan, seful scolii de antrenori FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies