Fostele glorii ale Stelei uitate de oficialii clubului! Lucian Balan: "Echipa mea de suflet m-a uitat!"

Autor: Sport.ro
Luni 01 Martie 2010, 16:54
Fostele glorii ale Stelei uitate de oficialii clubului! Lucian Balan: "Echipa mea de suflet m-a uitat!"

Fosta glorie a Stelei, mijlocasul Lucian Balan, a declarat, luni, la prezentarea lotului echipei de Liga a III-a CFR Marmosim Simeria, ca atat el, cat si coechipierii sai din anii 80 au fost uitati de oficialii Stelei la care au facut performanta.

"Echipa mea de suflet m-a uitat! Nu ma refer numai la mine, ci pe toti componentii generatiei din 1986. Ne ignora cu buna stiinta si nu inteleg de ce, pentru ca sufletul nostru este tot la Steaua.

Probabil performantele pe care le-am realizat ii fac pe cei care sunt acum la Steaua sa se simta complexati si prefera sa nu mai aiba relatii cu noi. Ultima oara am fost invitat la un meci al Stelei, la Bucuresti, acum doi ani.

Nu numai eu, ci si colegii mei. Mi s-a parut ca a fost o invitatie doar de dragul imaginii. In rest, prea putin mai am relatii, eu si colegii mei, cu Steaua actuala, cu toate ca, ma repet, nu realizeaza ca sufletul nostru tot acolo este", a spus Lucian Balan, care a fost invitat la prezentarea formatiei din Simeria de presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Vasile Hritac.

Balan a afirmat ca acum performantele Stelei sunt mai mult in declaratiile de la televizor, decat pe teren. "Performanta se face pe teren. Ceea ce fac ei prin declaratii, eu nu pot sa judec si sa cataloghez, pentru ca noi nu faceam asemenea lucruri. Noi ne exprimam pe teren si numai pe teren. Solutia sa revina la gloria de altadata este simpla: mai multa modestie, mai multa consecventa, mai multa liniste in cadrul clubului, o reimpacare cu suporterii si eventual sa intinerim noi cu 20 de ani", a precizat Lucian Balan.

Lucian Balan, in varsta de 50 de ani, a facut parte din echipa Stelei care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986 si Supercupa Europei in 1987.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies