Superliga

"FCSB" nu poate folosi numele Steaua in acte! Stelistii au primit o singura veste buna! Ce se intampla cu palmaresul

Stelistii au pierdut sigla si numele "Steaua", insa pot pastra palmaresul

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 14:27
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 14:32

Presedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat ca Steaua are o problema destul de mare dupa ce nu mai poate folosi numele in actele oficiale. Pe langa asta, clubul nu poate folosi nici vechea sigla, oficialii depunand deja o varianta noua de sigla la OSIM.

Singura veste buna pentru stelisti pare faptul ca echipa poate pastra palmaresul Stelei, ce contine printre altele o Cupa a Campionilor si 25 de tilturi de campioana.

"Nu cred ca Iordanescu s-ar fi implicat. El e prieten cu domnul Becali, n-ar fi impotriva Stelei. Cred ca e ambitia unor generali care au vrut sa-i faca rau domnului Becali. Si au reusit. Noi nici nu stim cu cine sa stam de vorba. N-a exista nicio intalnire pana acum, pentru ca nu avem cu cine. Nu stim ce se doreste. Sumele care s-au vehiculat sunt doar aberatii.

Probabil ca se asteapta motivarea instantei si apoi se va putea discuta. Pana atunci vom folosi noua sigla, nu avem ce face. Eu sper sa aud o pozitie oficiala din partea Ministerului. Acum, nici in acte nu putem folosi numele Steaua. Palmaresul nu s-a pus in discutie pana acum. Doar sigla", a declarat Duckadam la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!