"Fantastic! Spectaculos! Asta este mesajul dat de Bute!" Reactia presei internationale dupa revenirea cu TKO in ring

"Fantastic! Spectaculos! Asta este mesajul dat de Bute!" Reactia presei internationale dupa revenirea cu TKO in ring

19 luni a lipsit Bute din ring. A revenit cu o victorie categorica prin TKO in fata lui Di Luisa.

"Lucian Bute a castigat pariul", a scris La Presse dupa victorie.

"Mi-a facut bine sa vad un tip cazand in acest fel! Au trecut patru ani de cand nu am mai trimis la podea un adversar", a declarat Bute, care obtinuse ultimul KO pe 9 iulie 2011, in Romania, cand l-a trimis la podea pe Jean-Paul Mendy in runda a patra.

Fostul campion mondial al categoriei supermijlocie (versiunea IBF) din perioada 2007-2012 nu mai urcase in ring de la infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal, in ianuarie 2014. Sambata seara, cei aproximativ 4000 de spectatori prezenti la Centre Bell l-au putut revedea pe Bute in cele mai bune zile ale sale.

"El a facut tot ce am exersat in sala: a miscat bine capul, a eschivat si s-a miscat bine. A fost mai timid in primele runde, dar apoi a fost fantastic. Nu am de ce se ma plang. Daca unii nu au vazut nicio imbunatatire sa o spuna, dar el a facut exact ce i-am cerut. A castigat de maniera spectaculoasa si a dat un mesaj in aceasta seara", a declarat antrenorul lui Bute, Howard Grant.

"Incepand cu repriza a treia, chiar un pic inainte de finalul reprizei a doua, am simtit cu adevarat ca mi-am gasit reperele. in colt, Howard imi spunea: loveste repetat, lanseaza combinatii si va fi bine. Cand l-am vazut apoi pe arbitru ca opreste lupta, imediat m-au cuprins emotiile. Sunt foarte fericit ca dupa o pauza atat de lunga sa-mi ofer aceasta performanta. Nu-mi place sa vorbesc despre mine, dar sunt un tip sensibil, emotiv. in momente ca acestea, chiar si barbatii plang, nu doar femeile...", a adaugat Bute.

Conform publicatiei din Montreal, continuarea carierei pugilistului roman va fi discutata in comitet, intre Jean Bedard, Al Haymon, Bute si echipa sa de antrenori si preparatori. Dar zvonurile il trimit in fata lui James DeGale, care detine in prezent centura IBF la categoria supermijlocie.

Citeste si:Lucian Bute
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies