Superliga

Familia Mititelu, despre momenul în care au cumpărat FCU Craiova: ”Să fii patron la Universitatea era mai important decât să ajungi primar!”

Familia Mititelu se implică în fotbal din vara anului 2005.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 21:58
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 22:00

Adrian Mititelu, actualmente aflat după gratii, este unul dintre oamenii ce au controlat, în ultimii 20 de ani, fotbalul din Oltenia. Acesta, îmrepună cu, mai nou, fiul său, au devenit unii dintre cei mai cunoscuți oameni din România, datorită fotbalului.

La aproape 20 de ani, Adrian Mititelu Jr. și-a amintit de ziua în care a venit de la școală și a aflat că tatăl său este noul patron al echipei locale de fotbal.

În 2005 a cumpărat clubul de fotbal. Îmi aduc aminte. Era o zi de iunie, nu pot să uit. Era pe finalul anului şcolar. Am venit acasă, m-am spălat pe faţă şi când m-am şters cu prosopul mi-a spus mama că a cumpărat tata echipa. Am fost foarte bucuros. Să fii patron la Universitatea Craiova era mai important decât să ajungi primar.

Şi acum e la fel, dar era mai frumos atunci. Sunt nostalgic. Şi nu doar eu. Tunelul de pe vechiul Oblemenco era foarte lung, cam de vreo 200-300 de metri, iar fotbaliştii erau impulsionaţi de vuietul tribunelor. Au fost vremuri frumoase la timpul lor”, a spus Adrian Mititelu JR., la ProSport.

În prezent, familia Mititelu se luptă cu familia Rotaru pentru adevărata identitate a clubului Universitatea Craiova. După dezafiliere, Adrian Mititelu a înființat FCU Craiova promovată în prima divizie începând cu acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!