Explicatie HALUCINANTA pentru gestul MIZERABIL al Stelei! "Noi primim GRATIS echipamentele" :)) Momentul care a facut Steaua inca o data DE RAS

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 13:42

	Explicatie HALUCINANTA pentru gestul MIZERABIL al Stelei! "Noi primim GRATIS echipamentele" :)) Momentul care a facut Steaua inca o data DE RAS

Idolii au ramas la TV. Tricourile, doar in magazine. Steaua a imprumutat material din trecut pentru un moment greu de explicat logic.

La finalul partidei cu Barsana (4-0), din Cupa Romaniei, maramuresenii au deschis sticlele cu palinca. Bautura traditionala a fost suficienta si pentru noii prieteni de la Steaua. Campionii s-au trezit in vestiar cu navete pline de cadouri in alcool. Adversarii de la Barsana au vrut in schimb doar tricouri care sa le aminteasca de meciul istoric impotriva unui rival de Champions League.

Nu le-au primit nici macar pe ale pustilor Mitrita sau Gradinaru. Steaua a renuntat doar la colectia 2000. Jucatorii Barsanei au primit numai 5 tricouri. Culorile au fost suspecte, modelul departe de cel actual, cu dungi verticale, insa numele de pe spate i-au lasat interzisi: Curt, Nanu sau Ogararu.

Explicatia pentru gestul halucinant a venit de la managerul clubului, acelasi care considera umilintele din Liga, varianta 2013, drept fotbal total in comparatie cu partidele comode jucate de generatia de aur '86.

"Steaua este singura echipa din Romania care primeste echipamente de la sponsori. Restul echipelor sunt nevoite sa cumpere. Avem un numar limitat de seturi", a spus managerul huligan la Digisport.

"A fost urat din partea lor. Cum ar fi fost daca Chelsea le-ar fi facut lor la fel? A fost o problema de organizare. Mai bine nu ne dadeau nimic", a spus atacantul Marincean.

Viceprimarul-jucator Stefanca inca mai crede in promisiunile stelistilor, anunta PRO Sport: "Ne-au zis ca zilele viitoare vom primi un rand de echipament si 10 mingi, asa ca nu trebuie sa fim suparati. Le multumim frumos pentru acest gest, sigur ne vor folosi".

Aerul condiționat ne poate infecta cu coronavirus chiar dacă purtăm mască. Ce ne sfătuiesc medicii
BRAT