Explicatia amuzanta pentru gestul facut de Edi Iordanescu. De ce i-a aratat CATUSELE arbitrului Coltescu

Explicatia amuzanta pentru gestul facut de Edi Iordanescu. De ce i-a aratat CATUSELE arbitrului Coltescu

Edi Iordanescu a facut scandal urias la Timisoara.

Eliminat de arbitru pentru proteste, Edi Iordanescu a refuzat sa iasa de pe teren, iar apoi i-a aratat catuse ca Mourinho arbitrului Sebastian Coltescu. In cele din urma, antrenorul Astrei a ajuns in tribune, iar echipa sa a pierdut cu 2-1 prin reusita senzationala a lui Mailat din final.

Clubul Astra incerca sa-l salveze pe antrenor de o suspendare drastica si vine cu o explicatie ciudata pentru gestul facut de Edi.

Referitor la evenimentele din partida cu ACS Poli, clubul nostru tine sa faca urmatoarele precizari:


1. Antrenorul Edward Iordanescu nu a ajuns la declaratii, dupa joc, pentru ca, la final, când a incercat sa vina la vestiare, a fost oprit de oamenii de ordine. Nu avea rost sa inflameze spiritele si a plecat apoi spre hotelul unde era cazatâ echipa, aflat la câteva sute de metri.

2. Nu s-a intentionat sa se scoata echipa din teren! Fiind eliminat antrenorul, acesta a dorit sa transmita ultimele indicatii, inainte de a parasi banca. Unul dintre jucatori a venit sa spuna ca a fost injurat si s-a intârziat câteva zeci de secunde.


3. Gestul de a arata mainile incrucisate a venit in completarea discutiei cu arbitrul de centru, caruia i-a spus ca nu a parasit suprafata marcata, nu a jignit si de ce se vrea "sa se stea ca la inchisoare"?


4. Clubul nostru face aceste precizari necesare si, speram ca decizia Comisiei de Disciplina pentru acest meci, in privinta celor eliminati, sa respecte... cronologia si sa vina dupa cea care trebuia luata la meciul cu Sepsi.

Captura: Telekom
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies