EXCLUSIV | „Nu-i vom refuza!” Angelescu, dispus să vândă la FCSB, însă pune o condiție: „Asta vor trebui să facă”

Superliga EXCLUSIV | „Nu-i vom refuza!” Angelescu, dispus să vândă la FCSB, însă pune o condiție: „Asta vor trebui să facă”
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 18:33
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 19:45

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, nu ar refuza o ofertă venită de la Gigi Becali.

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că obișnuiește să cumpere cei mai buni fotbaliști din Liga 1, iar rivalii de la Rapid anunță că așteaptă ofertele pentru jucătorii pe care îi au în curte.

Angelescu a dezvăluit că nu va refuza banii lui Gigi Becali, însă patronul FCSB va trebui să fie pregătit să plătească de zece ori suma de transfer pentru jucătorii Rapidului.

  • EXCLUSIV | „Nu-i vom refuza!” Angelescu, dispus să vândă la FCSB, însă pune o condiție: „Asta vor trebui să facă”

„Vor trebui să plătească dacă vor să ia pe cineva de 10 ori mai mult. Eu chiar nu vreau să dau niciun jucăctor la Steaua pentru că nu mi se pare normal.

Noi vom încerca să vindem jucători în străinătate. Dar dacă domnul Becali vrea să demonstreze ceva, și noi avem un jucător de 1 milion, și ne va da 10 milioane, nu-l vom refuza”, a spus Victor Angelescu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Rapid e pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 10 puncte după patru partide, în timp ce FCSB ocupă poziția a patra, cu opt puncte. Lider e CFR Cluj, cu 12 puncte, formație care joacă azi cu Farul Constanța, de la 21:30, în Gruia.

Rapid - FCSB | Programul caselor de bilete
 

Sâmbătă: 12:00 – 20:00 (Pierre de Coubertin)

Duminică: 10:00 – 22:15 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!